Български

За поръчки и въпроси тел. 0897 65 32 51

Търси
Каталог
Вход

Условия за ползване

Условия за ползване на сайта empire-dresscode.com:


1. Използването на empire-dresscode.com означава че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.


2. Правата върху цялото съдържание на empire-dresscode.com: -снимков материал -модели -приложения -текст -графики -ресурси -данни -информация и др. са ексклузивна собственост на empire-dresscode.com. Kопирането и използването им без предварителното одобрение, води до приложение на Закона за авторското право и сродните му права- чл.93е, ал.3 във вр. с чл.94. Това включва завеждането на Граждански иск срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.


3. empire-dresscode.com си запазва правото, във всеки един момент, да променя условията за ползване на сайта и те стават валидни с тяхното публикуване.


4. empire-dresscode.com си запазва правото да премества, изтрива, добавя и сменя всички елементи, който са част от структурата на сайта empire-dresscode.com.


5. Предложения, идеи и др. изпратени от потребител/и на empire-dresscode.com. стават автоматично собственост на empire-dresscode.com и не се дължи обезщетение или каквато и да е друга форма на компенсация за ползването им на empire-dresscode.com.


6. С регистрация на потребителски акаунт и/или извършването на покупка, потребителите на empire-dresscode.com се съгласяват да получават електронни писма с цел информиране относно промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоции.


7. empire-dresscode.com предлага продуктите си с действителните им цветове. При проблеми с точното им изображение, моля променете настройките на монитора си, empire-dresscode.com не носи отговорност, ако Вашият монитор не изобразява точните цветове.


8. При покупка на стока от empire-dresscode.com, екипа на empire-dresscode.com поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената при поръчката от Купувача, като Купувачът е длъжен да заплати стоката след доставката с наложен платеж.


9. Цените подлежат на промяна без предизвестие, но промените няма да се отразяват на поръчки, които вече са приети.


10. Имаме право да откажем всяка поръчка, направена от вас по някаква причина.


11. Всяка поръчка от страна на Купувач в електронен магазин empire-dresscode.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни, като извършването на заявката има силата на волеизявление от страна на Купувача за сключването на договора. Всяка заявка се извършва на български език.


12. Преди изпращането, всяка заявка се потвърждава в e-mail на посоченият от Купувача e-mail адрес за обратна връзка.


13. Всички цени са с включено ДДС.


14. За допълнителни въпроси неуредени в глава „Условия за ползване” се прилага Българското законодателство.


Конфиденциалност: empire-dresscode.com гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Купувача посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. empire-dresscode.com може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемост на сайта, да изготвя вътрешни статистики, както и за цели на директния маркетинг. С приемането на настоящите Общи условия, Купувачът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, както и се съгласява те да бъдат предоставяни на трети лица във връзка с предлаганите от empire-dresscode.com услуги. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до empire-dresscode.com на e-mail в графа Kонтакти.

© 2016 - 2017 Всички права запазени